Oj, vilken vecka det var förra veckan. Tre spelningar i Skellefteå med bästa Tjocksmock, två rep, en begravning, en konsert, en gudstjänst, en lektion och däremellan försöka få ihop livet med familjen, få ihop träning etc. Jag är glad att den veckan är över, jag borde dock ha förstått att jag skulle bli sjuk direkt efter. Så nu sitter jag här med förkylning och tungt huvud. Vi ska försöka ta oss ut på en promenad på en stund men egentligen vet jag inte om jag orkar. Såklart skippar vi babysimmet idag då Nils också är snorig och lite hostig. 
 
Igår, sommartid och våffeldagen så vi passade på att bjuda min ömme fader på våfflor och sen blev det en härlig tur i solen med Lilleman i pulkan. Underbart!
 
Nu bara köra på en ny vecka och försöka kurerar sig så fort som möjligt!
 
Kram  på er
Vet ni, jag är i en period av att fixa, ordna och organsiera här hemma. Fler och fler saker tar jag bort för att få en renare känsla (beror dels på att lilleman hinner överallt och når allt), men också för att få in den där vårkänslan. Jag vill ha det ljusare, enklare, mer cleant och på nått sätt känns det som att stilen börjar ändras lite också... Hmm, jag har ju länge haft mycket retro (var bara det i lägenheten), men i huset blev det lite mer blandat och det känns som det börjar gå åt ett annat håll. 

Vi får se vart det leder detta, är ju inte bara att ändra allt på en gång för då blir det dyrt. Nä, kommer behålla det mesta tror jag. Blir mest ändringar i smågrejer/prydnader etc. 
 
Något som jag är väldigt nöjd med är att vi ÄNTLIGEN har fått upp Lillemans personliga födelsetavla. Han fick den ju bara i julklapp haha. Men nu hänger den där i trappen, så fint och på helt rätt plats. Bra planerat av oss. 

Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag och Nils ut på en promenad. 

Trevlig söndag på er vänner