Natten mot måndag vaknar jag av att jag hör ett konstigt ljud från Lilleman plus att han börjar gallskrika. Springer dit (brukar inte springa men gjorde det denna gång) och ska försöka trösta. Upptäcker då till min stora förskräckelse att hela sängen är full med spya, hela Lilleman är täckt med spya. Tar upp honom och han spyr igen. Skriker på Oscar om hjälp och vi börjar fixa och rådda i allt. Tycke så oerhört synd om honom. När vi tvättade honom skakade han bara. Stackars liten! Jag har aldrig i hela mitt liv tidigare önskat att jag skulle få magsjuka istället för någon men ny gjorde jag det. 

Vi bäddade rent men det han spys igen. Även soffan fick sig en omgång. Nu har han varit spyfri sen måndag morgon och vi håller alla tummar och tår att varken jag eller Blivande Maken ska åka dit. Fy sjutton alltså! Vi får väl se helt enkelt hur det går för våran del. Än så länge är det lugnt. Lilleman är pigg och äter för fullt! 

Förhoppningsvis så får vi ta oss ut en stund imorgon för jag är extremt less över att vara inne. Men vädret ska vara med oss. 

Jag får hålla er uppdaterade....
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress