30 januari 2018

Ny vecka, nya tag!

Min vardag

Alltså, förra veckan var inte nå rolig! Två av tre i familjen åkte dit men, nu är det över äntligen och vi är tillbaka i vanliga rutiner igen. Trots magsjuka så lyckades jag träna tre gånger förra veckan. Ett av passen var dessutom längskidor! Har inte hänt sedan gympan i skolan men jag måste säga att det var fantastiskt roligt och härligt! Jag njöt verkligen fast det var skittungt och jag knappt hade nått glid. Får ordna det till nästa gång!
 
Nu måste jag börja krypa ner i sängen. Är dötrött och känner att sömn är ett måste. Bloggar mer imorgon! 
Kram på er
 
 
Natten mot måndag vaknar jag av att jag hör ett konstigt ljud från Lilleman plus att han börjar gallskrika. Springer dit (brukar inte springa men gjorde det denna gång) och ska försöka trösta. Upptäcker då till min stora förskräckelse att hela sängen är full med spya, hela Lilleman är täckt med spya. Tar upp honom och han spyr igen. Skriker på Oscar om hjälp och vi börjar fixa och rådda i allt. Tycke så oerhört synd om honom. När vi tvättade honom skakade han bara. Stackars liten! Jag har aldrig i hela mitt liv tidigare önskat att jag skulle få magsjuka istället för någon men ny gjorde jag det. 

Vi bäddade rent men det han spys igen. Även soffan fick sig en omgång. Nu har han varit spyfri sen måndag morgon och vi håller alla tummar och tår att varken jag eller Blivande Maken ska åka dit. Fy sjutton alltså! Vi får väl se helt enkelt hur det går för våran del. Än så länge är det lugnt. Lilleman är pigg och äter för fullt! 

Förhoppningsvis så får vi ta oss ut en stund imorgon för jag är extremt less över att vara inne. Men vädret ska vara med oss. 

Jag får hålla er uppdaterade....
 
Jag har länge kännt att det här med att blogga har varit lite "ute". Men jag har märkt mer och mer att fler börjar blogga eller börjar om att blogga. Mina funderingar och mitt sug har börjat växa mer och mer den senaste tiden också. Satt med en god vän och drack kaffe idag och det visade sig att hon precis börjat om att blogga också. Haha, så de kan gå. 

Så här sitter jag, bloggandes och funderar över vad jag vill åstadkomma. Jag tror egentligen inte jag ska ha några höga krav utan blogga när jag känner för det helt enkel. Kanske blir det en nystart eller så blir det ännu en flopp. Vi får se...