17 februari 2018

Vår Ume helg

Familjen Min vardag

När vi fyllde 30 fick vi i present av svågern och svägerskan en hotellnatt i Umeå. Vi skulle egentligen ha en juniorsvit MEN hotellet tjorvade till det så vi fick en svit istället! Wohooo! När vi hälsade på hos de kära presentgivarna så upptäckte vi att vi hade tänkt fel hotell, det var ett annat. Ett bättre som hade både bubbelpool OCH bastu på rummet! Vi tackade inte nej direkt! 
 
Såhär såg det ut:
Vardagsrummet
 
Sovdelen med garderob bakom
 
 Blivande maken testar så vi ryms
 
 Bastun med fönster mot garderoben
 
Vi verkligen njöt och tog tillvara på tiden. Vi bubblade med bubbel och surrade hur mycket som helst. Vi hade bestämt oss innan för att lägga undan telefonerna och det gjorde vi verkligen. Vi hade dock sagt innan att vi fick ta lite kort. 
 
Vi hade senare på kvällen bokat bord på Köksbaren. Om ni inte har varit där så gå dit. Super god mat. Här ser ni deras råbiff. Try it and you will love it! Vi verkligen njöt av maten, drycken och självklart varandras sällskap. Att få sitta och surra utan att tappa fokus, att få lyssna klart, prata klart. Förstå mig rätt nu, vi båda ÄLSKAR att vara med lilleman. Så när vi är med honom så tar han (såklart) allt fokus. Vill han något så är han prio ett alltid! Det kommer aldrig ändras och det är jag glad över men oj så nyttigt det är att åka iväg ibland och bara vara vi, Emma & Oscar, världens snyggaste par. 
 
Blivande maken och världens finaste
 
 Och jag =) 
 
Som sagt, mysigt och välbehövligt men oj vad vi längtade hem till vår älskade lilleman på söndagen. 

Borta bra men hemma bäst!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress