Innan jag fick barn så förstod jag inte varför alla klagade på februari (eller vabuari). Hur kan barnen vara mer sjuka då? Det fattade jag inte.... förens nu. Älskade lilleman har blivit sjuk, igen. Det började i lördags (när jag och blivande maken var i Umeå) med att han inte ville äta, han sov dåligt och det har fortsatt. Tisdagkväll vaknade han vid 22 och hostar och hosta. Tillslut kommer det slem och han spyr. Först tänkte jag magsjuka igen MEN han var alldeles för pigg för det. Tog iallafall kontakt med BVC onsdag morgon och fick en tid där det visade sig att han hade öroninflammation. Fick utskrivet medicin och vi får hoppas det hjälper fort. 

Jag är så glad för BVC och vår sköterska där. Hon är fantastisk! Jag känner mig aldrig jobbig när jag ringer (händer inte ofta direkt), men hon lyssnar och kollar hellre än att släppa det. Precis som det ska vara. Visade sig vara väldigt bra att jag ringde! 
 
Vi kurerar, tar medicin, försöker få i honom mat och mellan vilan så leker vi eller försöker ta lite luft. Kanske blir en sväng med sparklådan idag. 
 
Jag har tänkt visa mer från vårt dygn i Umeå sen. Blev lite som kom emellan.

Hörs snart igen...
 
 
Caroline

Så söt liten kille. :) Hoppas han blir frisk fort.

Svar: Tack 😍
Emma Bogren

Martina

Jag hade inte ens hört talas om vabuari innan jag fick barn, haha! Men jovisst, i februari är det som värst med förkylningar och andra hemskheter även här hemma hos oss.
Hoppas din lille kryar på sig fort!

Svar: Tack så mycket! Jag är helt i chock över alla dessa sjukdomar. Och då har lilleman inte börjar förskolan än 😩
Hoppas ni också blir friska snabbt 😍
Emma Bogren

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress