(null)
Då har resan börjat. Jag har (förhoppningsvis) fått med mig allt i packningen. Biljetterna har jag och en liten matsäck till första etappen av resan mellan Piteå-Umeå. Därefter väntar tåg till Uppsala. 

Jag har sagt hej då till min älskade familj. Igår grät jag en skvätt för det kändes så jobbigt fara bort. Inte för att jag är orolig utan för att jag kommer sakna dem så himla mycket. Den här resan var ju inte inplanerad från början utan kom till ganska sent och jag har varit borts en del redan i februari. Sen lugnar det ner sig som tur är. 

Det som känns roligt med resan är att jag äntligen ska få träffa mina skolkamrater och vapendragare igen. Gina & Örjan. Ska bli så roligt och jag tror det kommer bli en del sjungande tillsammans också. Vi har lite att ta igen då jag inte varit ner till skolan på ett tag (har kört på hemma istället). 

Det här blir bra, ja det är svinjobbigt vara borta från mina hjärtan men jag kommer  träffa en massa härliga människor och kanske få lite mer pepp till skolan. 

Vi får hålla tummarna ☺️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress