Det finns nog ingenting som är skönare än att ha nystädat hemma. Jag är så lycklig att jag lyckades med det i onsdags. Jag gjorde om lite i hyllorna, rensade, gjorde allt lite vårigare och mer cleant. Älskar denna hylla som hänger i köket. Den har varit full med julkort och annat MEN jag kände att det var dags för någonting annat. Den får nu gå lite i kärlekens tecken med vår bröllopsinbjudan i fokus. Jag kan inte fatta att det är så nära, att jag ska snart få gifta mig med mitt livs kärlek. Han som varje dag får mig att känna mig uppskattad, älskad, finast och vacker. Att inte bara hitta någon man älskar och känner man kan dela livet med utan att man dessutom hittat sin allra bästa vän.
 
Innan jag träffade Oscar hade jag bara haft väldigt dåliga förhållanden. Två seriösa innan. Mitt första förhållande var inte sunt, mitt andra var ännu värre. Jag var helt förstörd efter det, jag levde med en människa som fick mig känna mig som att allt med mig var fel. Hur jag än gjorde så dög det aldrig fast jag försörjde två vuxna personer på en halvtidslön. Jag är så glad idag att jag aldrig hamnade hos kronofogden för pengarna räckte aldrig till. Tur jag hade nära och kära jag kunde låna av. 

Sen alla lögner jag fick utstå, när jag misstänkte att något var fel så fick jag höra att jag var paranoid, jag inbillade mig saker, jag var ett kontrollfreak, jag var sjuk i huvudet. När det senare visade sig att jag hade haft rätt hela tiden, att han hade varit otrogen inte bara en, eller två eller tre ggr.... Den känslan var faktiskt ganska skön. När jag fick bekräftat att det inte var mig det var fel på, jag var inte paranoid. 
 
Jag vet inte vad som var värst egentligen, att han var otrogen eller att han ljög om att han sökte jobb eller gick skola? De fysiska jag fick ta emot eller allt det psykiska? Jag vet faktiskt inte MEN det jag kan säga är, att jag vet exakt idag hur ett hälsosamt förhållande ska se ut. Hur ett förhållande ska vara, det handlar om att ge och ta, visa uppskattning. Jag och Oscar bråkar aldrig, ja vi kan vara irriterade ibland men vi bråkar inte. Förut bestod mitt förhållande av bråk, säkert 4 ggr per dag och så skulle jag aldrig vilja ha det igen. 

Innan jag träffade Oscar var jag rädd för att jag i mitt nästa förhållande skulle vara just paraonid och kontrollerande för det var det jag hade fått höra nästan dagligen att jag var. Men det är jag inte! Jag är aldrig orolig med Oscar för han har aldrig gjort någonting som skulle göra mig det minsta orolig. Det är en sådan otrolig seger för mig och att få veta att jag kommer få leva med den mest underbara människa jag känner, ja, det går inte att beskriva känslan! 


Blev ett ganska djupt inlägg men det måste få bli så ibland! 
Kram på er 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress