7 februari 2018

Bröllopsplanering

Bröllop

Alltså, det närmar sig faktiskt den stora dagen. Det är bara tre månader pch 19 dagar kvar. Jag fattar ingenting. Tiden bara flyyyger iväg. Samtidigt känns det skönt att så pass mycket är klart ändå. På dagens agenda står det att skicka in hindersprövningen. Är ju synd om vi har fixat allt annat utom den haha! Skulle inte vara så lyckat! Extremt klantigt också! Så det måste jag ta tag i. Sedan måste vi väl börja skriva lite om varje gäst för jag har hört andra säga att det tar sån fruktansvärt lång tid. Vissa är enklare än andra men jag tror vi kommer få ihop det. 
 
Fick förra veckan samtal av mina systrar som bad mig boka av ett datum. Misstänker såklart möhippa, de vågar nog inte överraska mig med något då jag hips vips kan ha en spelning! Så ett datum är avbokat. Det gör mig dock inte nå mindre nervös för det för jag tycker om att ha kontroll och det kommer jag inte ha överhuvudtaget. Gaaah, då blev jag stressad över det också...
 
 
Till helgen ska jag och Blivande Maken ha en myshelg. Vi ska åka till Ume och bo på hotell. I EN SVIT! Fatta lyxen. Vi ska mysa hur mycket somhelst, äta gott OCH kolla på en kostym till honom till bröllopet. Vi har en bild av hur vi vill det ska se ut så jag hoppas vi hittar det vi letar efter. 
 
När vi började planera bröllopet så bestämde vi vad vi skulle lägga mest krut på, vad vi vill prioritera. Det vi har valt är att dela dagen med personer vi vill ska vara där och tycker om, att vi ska känna oss fina och att vi ska äta gott. Imorgon (torsdag) ska vi förbi Järnspisen (vi har bokat maten via dem) och provsmaka buffén som vi ska ha på bröllopet. Alltså, jag tror, eller jag VET att det kommer vara så sjuuukt gott. Längtar som en tok till imorgon. Jag kommer njuta! 
 
Nä, nu ska vi göra oss redo för dagens bestyr. 
Hoppas ni alla får en underbart trevlig dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress