(null)
Då har resan börjat. Jag har (förhoppningsvis) fått med mig allt i packningen. Biljetterna har jag och en liten matsäck till första etappen av resan mellan Piteå-Umeå. Därefter väntar tåg till Uppsala. 

Jag har sagt hej då till min älskade familj. Igår grät jag en skvätt för det kändes så jobbigt fara bort. Inte för att jag är orolig utan för att jag kommer sakna dem så himla mycket. Den här resan var ju inte inplanerad från början utan kom till ganska sent och jag har varit borts en del redan i februari. Sen lugnar det ner sig som tur är. 

Det som känns roligt med resan är att jag äntligen ska få träffa mina skolkamrater och vapendragare igen. Gina & Örjan. Ska bli så roligt och jag tror det kommer bli en del sjungande tillsammans också. Vi har lite att ta igen då jag inte varit ner till skolan på ett tag (har kört på hemma istället). 

Det här blir bra, ja det är svinjobbigt vara borta från mina hjärtan men jag kommer  träffa en massa härliga människor och kanske få lite mer pepp till skolan. 

Vi får hålla tummarna ☺️

17 februari 2018

Vår Ume helg

Familjen Min vardag

När vi fyllde 30 fick vi i present av svågern och svägerskan en hotellnatt i Umeå. Vi skulle egentligen ha en juniorsvit MEN hotellet tjorvade till det så vi fick en svit istället! Wohooo! När vi hälsade på hos de kära presentgivarna så upptäckte vi att vi hade tänkt fel hotell, det var ett annat. Ett bättre som hade både bubbelpool OCH bastu på rummet! Vi tackade inte nej direkt! 
 
Såhär såg det ut:
Vardagsrummet
 
Sovdelen med garderob bakom
 
 Blivande maken testar så vi ryms
 
 Bastun med fönster mot garderoben
 
Vi verkligen njöt och tog tillvara på tiden. Vi bubblade med bubbel och surrade hur mycket som helst. Vi hade bestämt oss innan för att lägga undan telefonerna och det gjorde vi verkligen. Vi hade dock sagt innan att vi fick ta lite kort. 
 
Vi hade senare på kvällen bokat bord på Köksbaren. Om ni inte har varit där så gå dit. Super god mat. Här ser ni deras råbiff. Try it and you will love it! Vi verkligen njöt av maten, drycken och självklart varandras sällskap. Att få sitta och surra utan att tappa fokus, att få lyssna klart, prata klart. Förstå mig rätt nu, vi båda ÄLSKAR att vara med lilleman. Så när vi är med honom så tar han (såklart) allt fokus. Vill han något så är han prio ett alltid! Det kommer aldrig ändras och det är jag glad över men oj så nyttigt det är att åka iväg ibland och bara vara vi, Emma & Oscar, världens snyggaste par. 
 
Blivande maken och världens finaste
 
 Och jag =) 
 
Som sagt, mysigt och välbehövligt men oj vad vi längtade hem till vår älskade lilleman på söndagen. 

Borta bra men hemma bäst!
Det finns nog ingenting som är skönare än att ha nystädat hemma. Jag är så lycklig att jag lyckades med det i onsdags. Jag gjorde om lite i hyllorna, rensade, gjorde allt lite vårigare och mer cleant. Älskar denna hylla som hänger i köket. Den har varit full med julkort och annat MEN jag kände att det var dags för någonting annat. Den får nu gå lite i kärlekens tecken med vår bröllopsinbjudan i fokus. Jag kan inte fatta att det är så nära, att jag ska snart få gifta mig med mitt livs kärlek. Han som varje dag får mig att känna mig uppskattad, älskad, finast och vacker. Att inte bara hitta någon man älskar och känner man kan dela livet med utan att man dessutom hittat sin allra bästa vän.
 
Innan jag träffade Oscar hade jag bara haft väldigt dåliga förhållanden. Två seriösa innan. Mitt första förhållande var inte sunt, mitt andra var ännu värre. Jag var helt förstörd efter det, jag levde med en människa som fick mig känna mig som att allt med mig var fel. Hur jag än gjorde så dög det aldrig fast jag försörjde två vuxna personer på en halvtidslön. Jag är så glad idag att jag aldrig hamnade hos kronofogden för pengarna räckte aldrig till. Tur jag hade nära och kära jag kunde låna av. 

Sen alla lögner jag fick utstå, när jag misstänkte att något var fel så fick jag höra att jag var paranoid, jag inbillade mig saker, jag var ett kontrollfreak, jag var sjuk i huvudet. När det senare visade sig att jag hade haft rätt hela tiden, att han hade varit otrogen inte bara en, eller två eller tre ggr.... Den känslan var faktiskt ganska skön. När jag fick bekräftat att det inte var mig det var fel på, jag var inte paranoid. 
 
Jag vet inte vad som var värst egentligen, att han var otrogen eller att han ljög om att han sökte jobb eller gick skola? De fysiska jag fick ta emot eller allt det psykiska? Jag vet faktiskt inte MEN det jag kan säga är, att jag vet exakt idag hur ett hälsosamt förhållande ska se ut. Hur ett förhållande ska vara, det handlar om att ge och ta, visa uppskattning. Jag och Oscar bråkar aldrig, ja vi kan vara irriterade ibland men vi bråkar inte. Förut bestod mitt förhållande av bråk, säkert 4 ggr per dag och så skulle jag aldrig vilja ha det igen. 

Innan jag träffade Oscar var jag rädd för att jag i mitt nästa förhållande skulle vara just paraonid och kontrollerande för det var det jag hade fått höra nästan dagligen att jag var. Men det är jag inte! Jag är aldrig orolig med Oscar för han har aldrig gjort någonting som skulle göra mig det minsta orolig. Det är en sådan otrolig seger för mig och att få veta att jag kommer få leva med den mest underbara människa jag känner, ja, det går inte att beskriva känslan! 


Blev ett ganska djupt inlägg men det måste få bli så ibland! 
Kram på er