Vad jag kämpar nu hörrni. Mycket står på agendan, spelningar, bröllop, livet i allmänhet och pluggandet. Känns just nu som att jag har så fruktansvärt mycket att göra och fruktansvärt mycket att få in i huvudet. Jag har inte riktigt plugghjärnan med mig. Jag försöker verkligen, jag kämpar men jag blir ofta så låst. Då kör jag bara fast och kommer inte vidare. Jag tycker ändå jag har hittat hur jag ska lägga upp det men när man inte förstår allt, ja då låser det sig. 

Vi gifter oss ju den 26 maj. Den 28:e åker jag ner till Mellansel igen för en hel vecka av studier och tentor till förbannelse. Jag vet inte hur jag ska lyckas med allt MEN jag försöker "göra bort" det som jag inte kan göra på annat håll. Om jag nu känner att jag inte hinner plugga in allt till alla tentor, ja då får det va så. Jag gör det jag hinner. Skulle dock vara väldigt skönt att bli av med den här orgelkunskapen. Kan funka, kanske inte funkar. Jag gör då mitt bästa iallafall. 
 
Just nu laddar jag upp med frågor så jag får svar på allt jag vill veta till lektionen nästa vecka. Då kanske det lossnar. Jag hoppas då det. 

Snälla håll tummarna för mig! Jag börjar faktiskt se ett ljus i allt detta (såhär tusen år senare) och går allt som jag vill så är min examen inte allt för långt borta! 😁
 
Kram på er
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress