3 mars 2017

Alltså....

Min vardag

Sjukstuga
 
Jag hade ju planerat värsta inlägget. Jag hade dessutom skrivit det mesta (och det var inte lite) men det försvann.... så då tappade jag lusten ett litet tag. Sen blev jag även dunderförkyld, så det var inte så roligt att dela med sig av hur mycket snor som kan tillverkas under några timmar.
 
Hotellfrukost

Men under min lilla bloggtorka så har jag hunnit med en helg i Skellefte med svärfamiljen. Bo på hotell, äta gott och umgås med fantastiska människor. Superhärligt och det godaste var nog hotellfrukosten. Mmmm mumma.
 
I veckan har jag då jobbat som en tok. Allvarligt. Väldigt långa dagar och nästan ingen vila alls. Jag har varit så trött och slut. Men igår hann jag få en liten paus mellan jobb och mera jobb. Jag han med andra ord hem en stund och fick ligga på soffan. Det var SÅ värdefullt (och behövligt). Så tack vare det orkade jag med Hortlax Gospel övningen också.

Idag är det en lugn dag på jobbet. Jag ska öva inför en vigsel imorgon. That's it! Sen ikväll så har jag fått veta en plats och en tid då jag ska infinna mig för det är nått på gång. Vad vet jag inte men jag ska komma hungrig, så ja gissar att det involverar mat. Känns fantastiskt! För mat gillar jag.
 
Nä, nu lite kaffe och sen övning för Fröken Bogren.
 
Trevlig helg på er vänner