Blev en ofrivillig paus från bloggen. Det är och har verkligen varit en mastodont vecka. Fullt ös medvetslös och ännu mer blir det MEN dock fruktansvärt roligt. En del i min bloggpaus beror på (förutom tidsbristen) att min dator inte helt frisk. Jag måste köpa nytt batteri till den *suck*. Men det löser sig nog. Så det är inte alla gånger den vill starta helt enkelt. Men, jag ska försöka blogga så gott det går ändå :)

Denna vecka har mest bestått av musik och gruppstart på jobbet. Barnkörerna är igång igen och det känns så oerhört roligt. Så synd bara att jag bara har dem till april och sen inte på över ett år.... Har lite separationsångest men det ska nog gå bra. 

I tisdags efter barnkören så var det bara att åka vidare för rep med dessa grabbar. I helgen har vi besök av Bengt Johansson på jobbet. Han är en av Sveriges största kristna låtskrivare och musiker. Han gör så bra låtar och det är så roliga att spela. Så jag är taggad till tusen. Jag försöker köra så många instrument som möjigt på spelningen. Blir piano, keys, ukulele, shaker och thinwhistle (och att köra såklart). Tur jag kan göra så många saker samtidigt. Peppad till tusen är jag! Hoppas bara jag orkar hela helgen, men jag kommer få så mycket energi så det ska nog gå bra. 
 
Idag har jag och blivande maken en ledig dag tillsammans. Har blivit go frukost och snart ska vi ut på en promenad. Efter det kanske mannen ska ut på en skidtur och jag ska repa. Jo, vi måste göra några ärenden på stan också. Senare ikväll ska vi ut och äta med storasyster med familj. 

En trevlig fredag blir det och en bra helg dessutom.

Trevlig helg önskar jag er alla!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress