För det första, jag är GRYMT imponerad av alla er som går hemma hela dagarna. Det är andra dagen jag är hemma nu och jag är så uttråkad. Fullkomligt uttråkad. Imorgon kan jag gå ur min 48 timmars bubbla och faktiskt hitta på någonting. Och det ska jag verkligen göra. 
 
Blivande maken har jobbat över, för andra gången den här veckan. Så idag när det blev dags för middag så känner jag en sån enorm lycka över att vi har Linas Matkasse. Har ni inte det så köp. Är så god mat och så enkla recept. Vi har den lättlagade kassen för två då jag ofta ska iväg på kvällsjobb eller något rep så då är det bra att det går fort att laga. 

Idag så blev det Oumph med rostade grönsaker och vitlökskräm och jag skojar inte. Jag njöt av varje tugga. Jag var t.o.m tvungen att skicka ett ret-sms till Oscar för att säga att han missade den godaste maten hittils. Haha. 
Tack Linas matkasse för att jag inte behövde fundera på middag idag då jag dessutom bara lagade åt mig själv. Det måste ju vara bland det tråkigaste som finns...
 
Iallfall angående mitt förra inlägg så har jag nu bestämt mig. Ni verkade gilla idén av förändring också. Så inom de närmsta dagarna så försvinner emmabogren.se och det blir istället thebolemansion.com.
Det känns helt rätt faktiskt. Bloggen handlar inte om enbart mig. Det är allt runtikring huset och livet i huset. Ja, jag är peppad på denna förändring och allt som komma skall. 

Trevlig kväll på er
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress