Vilken intensiv helg det blev. Riktigt rolig men intensiv. Så måndagen blev en ganska lugn dag. Besök hos BM, promenad i det vackra vädret och sedan var det äntligen dags att gå till frissan. Jag har inte varit på över ett halvår så det var behövligt. Vi tog lite på längden, klippte upp det, tunnade ur och sedan blev det ombre! Är supernöjd och nu kommer håret vara mer lättskött då lilleman kommer! Underbar att känsla att få känna sig fräsch och fin! 

Nu ska jag fortsätta jobba (lunchen är slut). Men ni får ett nytt blogginlägg imorgon igen! 

Tjing 


Blev en ofrivillig paus från bloggen. Det är och har verkligen varit en mastodont vecka. Fullt ös medvetslös och ännu mer blir det MEN dock fruktansvärt roligt. En del i min bloggpaus beror på (förutom tidsbristen) att min dator inte helt frisk. Jag måste köpa nytt batteri till den *suck*. Men det löser sig nog. Så det är inte alla gånger den vill starta helt enkelt. Men, jag ska försöka blogga så gott det går ändå :)

Denna vecka har mest bestått av musik och gruppstart på jobbet. Barnkörerna är igång igen och det känns så oerhört roligt. Så synd bara att jag bara har dem till april och sen inte på över ett år.... Har lite separationsångest men det ska nog gå bra. 

I tisdags efter barnkören så var det bara att åka vidare för rep med dessa grabbar. I helgen har vi besök av Bengt Johansson på jobbet. Han är en av Sveriges största kristna låtskrivare och musiker. Han gör så bra låtar och det är så roliga att spela. Så jag är taggad till tusen. Jag försöker köra så många instrument som möjigt på spelningen. Blir piano, keys, ukulele, shaker och thinwhistle (och att köra såklart). Tur jag kan göra så många saker samtidigt. Peppad till tusen är jag! Hoppas bara jag orkar hela helgen, men jag kommer få så mycket energi så det ska nog gå bra. 
 
Idag har jag och blivande maken en ledig dag tillsammans. Har blivit go frukost och snart ska vi ut på en promenad. Efter det kanske mannen ska ut på en skidtur och jag ska repa. Jo, vi måste göra några ärenden på stan också. Senare ikväll ska vi ut och äta med storasyster med familj. 

En trevlig fredag blir det och en bra helg dessutom.

Trevlig helg önskar jag er alla!
 
 
Härlig och ledig måndag har det varit idag. Lugnet innan min hektiska vecka drar igång ordentligt. Fullt upp kommer det vara och det kändes skönt med en mjuk start på veckan. Vid lunchtid fick jag suget av att hitta på någonting, så jag sms:ade min älskade mamma och frågade om vi skulle dra en sväng till Lule. Mamma ringer upp ganska direkt och sedan sätter jag mig i bilen, hämtar upp den ömma modern och vi är påväg. 
 
Målet var att hitta tyger till babynestet som mamma ska sy åt oss. Jag blev såååå nöjd med valen. De söta björnarna och de vita tyget kommer vara så fint. Sedan blev det även inköpt tyg till vaggan (det gråa). Ska vara "spjälskydd" i vaggan, fast, vaggan har inga spjälor(?).... Äsch, ni kommer förstå sedan. Supernöjd är jag iallafall. 
 
Sen hade jag turen att bli bjuden på fika. Det var en välbehövlig paus vi tog, för jag hade så ont. Lillen trycker på nedåt och där ett tag kändes det nästan som att han ville ut! Men, han får hålla sig till april helt enkelt. 
 
Vi fick med oss några fler inköp också (såklart). Det brukar bli så. Men det får jag visa en annan gång!