7 februari 2017

Laddar upp

Jag Min vardag


Vilken intensiv vecka och helg jag har haft! Förra veckan kom ju det jätte braiga reportaget från oss ut på P-town. Hoppas ni har varit in och läst det. Förra veckan så hann jag med både jobb (såklart), kalas för svärfar, studioinspelning hos Brosons, orgelelev, terminsstart för Hortlax Gospel och en plugg helg i Mellansel. Det går verkligen framåt så det känns fantastiskt bra med "plugget". Bitarna bara faller på plats och det känns bara bättre och bättre med tajming av lilleman också. Hösten kommer bli hur bra somhelst och jag kommer även fortsätta plugga då.

Igår tog jag mig en välbehövlig sovmorgon. Riktigt välbehövlig. Det tar på krafterna att köra tur och retur till Ö-vik. Men det är ju bra väg och jag har bra bil så det gör körandet enklare.

Vad är det då jag laddar upp för. Ja, förutom jobbvecka så är det nästa inlägg. Jag ska berätta om graviditeten och "Den nakna sanningen". Haha! Ni får tolka det hur ni vill men det kommer iallafall vara rubriken!

Trrevlig tisdag på er
 

Kommer ni ihåg det jag pratade om för nån vecka sen? Det speciella besöket jag skulle få! Det var P-town som var här för att fota och göra ett hemma hos reportage i The Böle Mansion. 

Ni måste ju kika in och kolla på P-town.se. 

Själv är jag supernöjd med reportaget och älskar bilderna. 

Hoppas ni som är nya läsare vill stanna och fortsätta se vad som händer i livet och i The Böle Mansion. 

Kram på er