Bilder från Instagram, följ mig gärna emmabogren.se
 
Ibland flyger tiden bara iväg och då glömmer jag bort bloggen (tyvärr). Då t.o.m sambon säger det så är det sant. Men ärligt talat så har det varit fullt upp konstant. Starloppet har vi hunnit springa, köpt lokalt kött, jag har hunnit vara till Övik t.o.r, jag har repat, jobbat, haft spelning med Bengt Johansson, börjat plantera hemma och en massa annat. Träningen har fått ligga på is lite men idag ska jag ut på en löprunda. 

Kyrkoutmaningen är färdig (känns lite tomt faktiskt) och jag saknar att räkna poäng. Men jag fortsätter vara duktig och vräker inte i mig godsaker. Jag unnade mig faktiskt en mini-godispåse i fredags och lite fika i helgen. Men jag har inget direkt sötsug. 

Vågen fortsätter gå på minus och just nu ligger jag på minus 6,4kg. Det roliga är att jag får så många kommentarer om att jag ser fräsch ut och att jag har gått ihop. Känns jätteroligt då jag inte ser det så mycket själv. Snart har jag nått delmål två och jag tycker det känns skönt att jag inte rasar i vikt utan att det går neråt lite i taget. Är mer hållbart också. 

Nä, nu ska jag snart iväg och köpa mer blomjord och sedan löpning och fix i trädgården!

Sköt om er
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress