Jag steg upp riktigt tidigt idag, 05.40 för att vara exakt och ändå har jag ledig dag. Men istället har det inneburit att jag hunnit med att städa här hemma. Hela övervåningen är städad och det känns riktigt skönt. Så jag har passat på att ta lite bilder och det är kanske dags att börja visa hur vi har det här hemma. Har mest varit sneekpeeks och inte så mycket mer. Vi kom iallafall i ordning väldigt fort i huset, men det är först nu som det känns som vi har landat ordentligt. Igår var vi väldigt effektiva och fixade i förrådet, tog in allt som stått i garaget, sorterat, märkt och gjort iordning. Fantastiskt skönt. Men hörrni, jag tänkte visa lite av vårt kök idag. Vårt fantastiska kök som är så genomtänkt (tack förra ägarna) och fräsch och fint. 
 
Här har vi matplatsen. Soffan känner ni igen, bordet är ett perstorpsbord vi fått låna av mamma och pappa och stolarna köpa begagnade av vänner. Det är så mysigt sitta och äta här. Lugnt, harmoniskt och ljust. 
 
Köket med köksö, funktionellt, MYCKET plats, man kan vara många och laga mat samtidigt (vi har testat), sen älskar jag hur vi har fått till blandningen med det moderna och det gamla. Jag älskar vårt kök!
 
Massor med bänkyta
 
Redahyllan har fått sin plats och alla kokböcker likaså. I lägenheten hade jag alla bakingredienser i Redahyllan men nu, då vi har walk in skaffer så har jag valt att lägga andra saker där. Tex påsarna till morgon - och kvällsdrinken. 
 
Fina kannan från House of Rym.
 
Stringhyllan med lite av finporslinet
 
Ja, det var lite från köket. Vad vill ni se nästa gång? Sovrummet, hallen, något av vardagsrummen eller kanske senaste renoveringsprojektet? Let me know! 
 
Hoppas ni alla får en fantastisk dag!
Kram
 
 
Maria

Så fint ni har de!! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress