31 mars 2016

Hallen

Hus & Hem

Eftersom det blev så populärt med köket-inlägget så tänkte jag passa på att fortsätta med husvisningen. Idag blir det hallen och jag älskar vår hall, just för att när man kommer in så är det så öppet och ljust. Och som ni ser så syns köket på en gång. Men när vi flyttade in så såg inte hallen ut som den gör idag. 
 
Den här tapeten var det vid inflytt. Jätteläcker MEN inte vi. Vi hade bestämt oss ganska fort att denna skulle ryka och så blev det. Först blev det vitmålat och sedan ny tapet. Och såhär ser det ut idag:
 
Det är mycket ljusare och det passar ihop bättre med resten av huset. En tapet helt i vår stil, påminner lite om virrvarr mönstret faktiskt. Det jag också älskar med hallen är att vi behöver inte så mycket förvaring där. Vi har ju en groventre också där vi har alla täckbyxor, tjockjackor, icebugs etc. Så det enda som är här är den jacka och de skor man använder till vardags. 
 
Ovanför telefonbänken hänger dessa fina tavlor. Älskar dem verkligen!
 
Direkt man kommer in så har vi telefonhyllan där vi förvarar sånt som man använder ofta men som man inte vill ska synas. Smart OCH snyggt om jag får säga det själv. Lampan har jag fyndat på en Köp & Sälj sida på facebook. 
 
Om ni undrar om det är mönsterpassning på tapeten så kan jag svara JA! Man kan bli ganska virrig av att tapetsera den då allt nästan ser likadant ut, men det är det icket! Är iallafall supernöjd med resultatet och huset blev mer vårt med den nya stilen. 
 
Så, lite mer från huset. Hoppas ni gillar det! 
Kram på er 
 
gella

Superfint även här!! Har inte sett den där tapeten förut vad jag kan minnas men den var verkligen grym! Lovely!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress