Älskade tomten som är från mormor och morfar
 
Vilken helg det har varit. I fredags inleddes den med konsert. Elvis Christmas med On Duty och Henrik Åberg. Riktigt roligt och bra recension fick vi i tidningen också. Lördag var jag ledig (för en gångs skull) och då blev det att inhandla de första julklapparna för iår. Måste erkänna att jag inte har en aning om vad jag ska ge de flesta iår. Är verkligen jättesvårt, men det brukar lösa sig tillslut. 

På lördagkväll hade jag date med finaste Fanny så vi gick ut och åt på bishops. Mycket mysigt att få sitta och surra om allt mellan himmel och jord. Blir dock mest om gravidititet och bäbisar. Haha jag undrar varför ;). Blev ändå en tidig kväll för mig då jag var dötrött. Jag sov klockan 11. Riktigt skönt. 
 
I söndags hade vi årets första julkonsert med Hortlax Gospel. Vilken kväll det blev och vilken konsert. Jag är så stolt över att vara körledare till just Hortlax Gospel. Konserten gick bara så fort, men tur då att vi har en konsert till på söndag kl. 18 på Storstrand. 

Måndag då, ledig dag, var hemma, vilade, tog en promenad till svärmor som bjöd på lunch, gick hem, skottade, vilade, stökade lite. Fick hem Linas matkasse för första gången och lagade en jättegod rödbetsburgare. Mums, det ska vi äta igen. 
 
Det var verkligen supergott och jag är så sugen på att testa alla de andra recepten som är i veckan.
För oss känns Linas matkasse som ett vinnande koncept då vi är i en torka just nu vad det gäller mat. Man är less allt man brukar göra och man har ingen inspiration till att komma på något nytt. Så då är det skönt någon gör det åt en.
 
Idag har jag hunnit ta mig ut på en promenad också. I 22 minus. Men det var riktigt skönt och när det biter i kinderna, det älskar jag. Jag har börjat inse att jag måste röra på mig så jag är redo för förlossningen sen. Jag kan ju inte vara helt otränad för då kan det bli riktigt tungt..
 
I helgen kom vi också halvvägs i graviditetet. Fatta nu är det mindre än halva kvar. Det går så himla fort men samtidigt så vill vi bara att det ska bli april så vi får träffa vår lilla kille som sparkas och rör sig nästan konstant där inne. Helt otroligt att två ska bli tre. Sen måste jag säga att jag älskar faktiskt att vara gravid. Så känns det nu iallafall. Jag mår riktigt bra, jag är glad, jag mår inte illa längre, jag har inga cravings och ingenting som direkt gör mig illamående i matväg. Jag njuter som bara den. På kvällarna när lillen kommer igång ordentligt så ligger jag och småskrattar innan jag ska somna för det är så häftigt och känna hur han rör sig därinne. 

Livet är underbart <3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress