Jag tycker det är så roligt att visa er huset, det verkar vara så uppskattat. Idag ska jag visa er det lilla vardagsrummet. Det sitter ihop med hallen och köket så vi har en väldigt öppen yta där man kan umgås många samtidigt. Jätteskönt och jättetrevligt. 
 
Såhär ser det ut om man är vid matplatsen. Öppet ljust och det som är det bästa är att det är exakt samma tapet som var i lägenheten. Så det känns som en del av lägenheten fick följa med in i huset. Och om ni undrar så ÄR det en minion som står i hörnet ;) 
 
Vitrinskåpet som vi köpte och renoverade passar så bra mot väggen mellan köket och sovrummet. Finglasen är där samt min vinylspelare från Urban Outfitter som jag fick av sambon i julklapp. Sen älskar jag den gamla plastlådan där vi har alla LP-skivor. 
 
Är ganska mysigt sitta här och se på morgontv. Men det bästa är att man kan vrida tvn så man även kan sitta vid köksbordet. 
 
Jag har sagt det förr, jag kommer säga det igen. Jag älskar vårt hem. Jag har ro och kan bara slappna av när jag är hemma. Nästa gång tror jag ni ska få se sovrummet. Det och hallen var det första vi gjorde om när vi flyttade in. 
 
Trevlig kväll på er
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress