Jag har nog inte varit så trött på väldigt länge som jag var igårkväll. Jag däckade när vi skulle sova och sen har jag sovit som en stock. Vaknade utvilad och innan väckaren ringde. Grymt skönt. 
 
 
Som jag skrev tidigare så var det mycket som hände i veckan och i helgen. Men det blev mer än jag hade planerat. På fredagen fick jag en förfrågan om att spela på Skellefte Kraft Arena innan matchen och mellan perioderna. Såklart jag hakade på (efter att ha konfererat med sambon och lovat vara helt ledig nästa helg)! Det var hur roligt somhelst och en stor bonus var att vi fick sittplatser och fick se matchen (vilken 3:e period de gjorde). Sedan fick vi varsin slutspelströja så JAG ÄR NÖJD! 
 
Sedan åkte vi vidare mot Hjoggböle och spelning på 50-års fest. Var fullt ös hela vägen. Jag var hemma vid ett tiden på natten. Var bara slänga sig i sängen och sova för att sedan vara redo för jobb dan därpå. 

Steg upp tidigt på söndagen, åkte vidare mot Hortlax för Gudstjänst, sedan två dop och sedan spelning med Hortlax Gospel i Norrfjärden. Vilken Musikgudstjänst det blev och vilket drag. Direkt det var klart åkte jag hem. Jag var helt slut. Jag fick middagen serverad av den finaste, sedan en promenad tillsammans och sedan sova. 

Nu är jag återställd, har ny energi, är redo för en ny (dock lugnare) vecka och idag ska jag träffa goa vänner. Känns som en bra måndag!

Sköt om er
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress