Jag har länge känt att jag behöver rensa min garderob. Och då vädret är så fruktansvärt dåligt idag så passade jag på. Nu är det klart och det känns så skönt att det är gjort. Skönt att ha en bättre överblick över vad jag har (och vad jag kan ha). Vissa kläder är numera för stora så det kändes skönt att göra sig av med dem. 
 
Här var det kaos kan jag meddela. Ingen ordning och en massa kläder jag inte ens använder.
 
Mer ordning. Organiserade dessutom om så vi delar på alla hyllorna. Då behöver vi inte "tjafsa" om vem som ska ha de bästa hyllorna ;). Jag har dock låtit sambons kläder vara. Det får han organisera och rensa när han själv vill! Han har dessutom inte ens i närheten lika mycket kläder som jag så jag tänker inte tjata på honom. 
 
Så fint och så skönt att detta nu är gjort. Nu har jag stenkoll på vad jag har för kläder. Är dessutom superstolt för att jag ändå gjort mig av med så pass mycket och inte sparat för att jag kommer kanske ha det sen. Nope, så har jag tänkt alltför länge. 

Skönt att kunna bocka av en sak från min To-do-list! Ska försöka dammtorka lite idag också. Man får ta lite åt gången när man har ett helt mansion att städa..... 
 
Ha en fortsatt trevlig dag på er!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress