30 september 2015

Godmorgon

Min vardag

Jag har precis avnjutit frukost och sett gårdagens program av "Halv åtta hos mig". Har ju en "släkting" med så man vill ju inte missa. Snart ska jag göra mig iordning för jobbet där kyrkdagen står på schemat. Känner mig ändå hyffsat pigg idag. Har varit krasslig i några dagar men nu kanske det börjar gå åt rätt håll *peppar,peppar*.

Ha en bra dag alla!

Jag har senaste tiden fått en längtan. En längtan efter att blogga igen. Jag var ju väldigt aktiv där ett tag och nu känns det nästan som att jag är redo igen. Men samtidigt har jag känt att jag vill gå vidare. Jag har haft en blogg sen 2007 och väldigt mycket har hänt sen dess. Jag vill börja om på ny kula. Ett blankt papper. Den gamla bloggen kommer såklart finnas kvar men adressen flyttar med mig hit. 


Jag har tänkt skriva om livet, musiken, om den lilla retrolägenheten och om träningen. Ja, det som faller mig in. Hoppas ni vill hänga med mig. Jag är taggad och känner att inspirationen finns. Kommer nog inte komma ett inlägg varje dag men nått per vecka. =) 

Kram på er