Vilken helg vi har haft, vi har hunnit med både det ena och det andra. Fredagen började med att vi köpte hem sushi. Jag har aldrig riktig gillat det MEN nu är jag fast och det är så gott. Sen for vi till storasyster och drack kaffe och surrade en hel del. 
 
Lördagen var en såndär dag då jag egentligen bara ville ligga i sängen. Jag var så trött, men min andra hälft fick upp mig så vi hann med att kolla på en ny soffa och bestämma vilken vi vill ha i huset, äta myslunch på trend, ordna med nya högtalare till tv:n, hälsa på min älskade krutgumma till farmor, handla, baka och sedan avsuta kvällen hos vännerna P & M i deras underbara hus. Blev många skratt och en hel del prat om att "tjäna pengar". ;) haha (internskämt).
 
Igår (söndag) hann vi med en tripp till Luleå, sedan kom vännerna M och T med barnen förbi för lite fika och surr. Alltid lika trevligt! Sedan hade jag rep med On Duty inför kommande spelningar, känns så skönt att det är igång igen. Har saknat att få sjunga med alla dessa underbara människor. Sen har vi spelat och sjungit tillsammans en del här hemma jag och sambon. Mys på hög nivå om jag får säga det själv! 
 
Idag så är det ju äntligen måndag. Ja, jag säger äntligen för jag är ju alltid ledig måndagar. Så planen för dagen är bankbesök (redan gjort) sedan ska jag möta upp finaste vännen L och hennes lilla prinsessa A på stan för lunch och en hel del surr (mest om huset skulle jag gissa). 

Hoppas ni alla får en bra start på veckan. 
Fanny

Lät som en mysig helg :)
Och sushi, var samma för mig, blev fast typ tredje gången 😄 vi kanske måste ta en sushi-lunch snart!?

Svar: Det ska vi absolut göra =) Jag är på!
Emma Bogren

Margaretha I

Så härligt med allt som händer! Finns väl inget roligare än första huset, inköp av möbler mm, bara att planera är ju fantastiskt kul! Blir det kanske till och med en julkonsert med On Duty??? Då skulle jag bli jätteglad :-) Kraaaaam <3

Svar: Blir ingen julkonsert iår tyvärr, men vi kommer vara med på Patrik Öhlunds julkonsert i Hortlax kyrkan den 20 december =) Kram
Emma Bogren

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress