Bakhörnan i köket med min redahylla.
 
Idag har varit en riktigt skön dag (och än är den inte över). Började dagen med en kopp the, sedan iväg med sambons bil till verkstaden, promenad därifrån, frukost och sen har jag bakat. Vi hade besök av mina föräldrar igår och jag tycker det är så tråkigt när det inte finns något att bjuda på. Så idag har det alltså blivit bakning. Jag har gjort chokladmuffins, chockladbollar (sambons beställning) och en jätte, JÄTTE god hallonkaka. Det är nog det godaste jag har gjort någonsin. 
 
Hallonkaka med vit choklad. Kan det bli bättre? Jag tror faktiskt inte det. På eftermiddagen har jag haft finbesök av vännerna Mags och Emelie. Sedan har jag försökt fixa med min systemkamera och dess minneskort som inte alls ville vara kompisar. Men som tur var löste det sig och jag hoppas ni kan stå ut med mobilbilderna från dagens bakning (eftersom systemkameran strejkade). 

Snart dags att förberede middagen. Jag tror det får bli lax  med pressad potatis idag. Mums.
Anonym

Supergod kaka med hallon och vit choklad!!! Tack för att vi fick komma! Alltid lika kul att få umgås med dig, finaste vännen :-) Kraaaam Mags

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress