23 oktober 2015

Fredag och helg

Min vardag

Har idag haft ledig dag. Jag började dagen med sovmorgon (till klockan åtta), sen frukost och sedan finbesök av storasyster och LillA. Mysigt med fikastund, en liten tripp med bilen och sedan till stan för lunch. Sedan blev det lite shopping för mig. Behövde nya byxor då jag knappt kan ha ett enda par eller så är det hål i dem. Jag lyckades också boka en klipptid så nu är jag nyklippt och nöjd. Mitt hår har inte mått så bra senaste tiden så det kändes skönt att fixa det. 

Snart kommer sambon hem och då ska vi sedan vidare till svärisarna i Böle. Igår fick fick vi mat hos mor och far och ikväll, imorgon och på söndag blir det hos svärisarna. Tur vi kan "tjäna" lite pengar nu när vi köpt hus! ;)

Ha en trevlig helg alla! Och har ni sett vad som händer på min sida på facebook? Om ni inte har det så gå in och kolla här!

Trevlig helg på er

20 oktober 2015

Godmorgon

Min vardag Träning

Vilken härlig start på dagen det blev idag. Jag tog mig äntligen ut på en morgonpromenad efter några veckors uppehåll. Känns fantastiskt skönt. Känns som jag hade lite lättare att stiga upp idag också. Fick ett jätteroligt besked igår som jag ska dela med mig av senare, och sen ska jag få fara till huset idag. Vi ska göra besiktningen så nu håller vi alla tummar och tår att allt är som det ska. 

Nä, nu måste jag göra mig iordning och äta frukost.
Ha en fortsatt trevlig dag alla!